ABOUT در آنفولانزا چی بخوریم

About در آنفولانزا چی بخوریم

About در آنفولانزا چی بخوریم

Blog Article

ابتلا به بیماری‌های مزمن مانند دیابت، فشارخون بالا، بیماری قلبی و عروقی، بیماری مزمن تنفسی

علاوه بر واکسن، برای جلوگیری از آنفولانزا توصیه می‌کنیم موارد زیر را رعایت کنید:

بایدها و نبایدهای تزریق همزمان واکسن آنفلوانزا و کرونا

وی اظهار کرد: پاسخ ایمنی واکسن آنفلوانزا بین دو تا سه هفته پس از تزریق در بدن به وجود می‌آید و مدت ایمنی بخشی این واکسن شش ماه تا یک سال است.

این عوارض اغلب خفیف هستند و پس از مدت زمان کوتاهی از بین می­‌روند. شایع­‌ترین عوارض عبارت‌اند از:

همچنین هنگام ابتلا به این بیماری از مصرف دخانیات و استفاده از نوشیدنی‌­های الکلی خودداری فرمایید.

در فصولی که آنفولانزا شایع و همه‌گیر است، دوری از محیط‌های شلوغ، استفاده از ماسک، شستن مکرر دست‌ها، تغذیه سالم، پرهیز از خستگی و بی‌خوابی و مصرف مایعات فراوان ضروری است.

برای بهبود علائم گلودرد و سرفه ناشی از آنفولانزا، می‌توانید سوزش گلو را با غرغره آب نمک گرم تسکین دهید. آب نمک به حل‌شدن مخاط انباشته شده در بینی و گلو کمک می‌کند و احساس احتقان را کاهش می‌دهد. شستن بینی با آب نمک و غرغره با آب نمک برای رفع گرفتگی بینی و گلو که ممکن است در زمان آنفولانزا ایجاد شود بسیار مفید است.

قرص فلوکونازول چیست؟ از رفع عفونت تا معجزه‌ای برای پسردار شدن

وی تاکید کرد: یکی از موضوعات مهم در فصل بیماری آنفلوآنزا، این است که چه کسانی  باید واکسن آنفلوآنزا را تزریق کنند؟. برای پاسخ به این سوال ابتدا باید مشخص کرد که  چه کسانی در معرض خطر بیشتری  برای ابتلا به  آنفلوآنزا هستند. به طور کلی افراد در معرض خطر بیماری آنفلوآنزا به دو گروه تقسیم  می‌شوند؛ یک گروه کسانی که بیشتر در معرض تماس با این ویروس قرار دارند که  عمدتا  کارکنان شاغل در مراکز بهداشتی-درمانی، کلینیک‌ها و بیمارستان‌ها هستند.

هر نوع تغییرات صورت گرفته در رژیم غذایی‌تان باید با اطلاع و مشورت پزشک صورت گیرد در غیر این صورت فرد به بیماری کتوزیس یا آنفولانزای کتویی مبتلا می‌­گردد.

آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل البرز اصفهان ایلام بوشهر تهران چهارمحال و بختیاری خراسان شمالی خراسان جنوبی خراسان رضوی خوزستان زنجان فارس قم قزوین سمنان سیستان و بلوچستان کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد گلستان گیلان لرستان مرکزی مازندران هرمزگان همدان یزد چهارشنبه / ۲۲ شهریور ۱۴۰۲ / ۰۹:۴۱

ویروس آنفولانزا هر سال دستخوش تغییرات آنتی‌ژنی می‌شود؛ بنابراین، واکسن‌های آنفولانزا هر ساله بر اساس ویروس‌های آنفولانزا که آنفولانزا جدید بهمن ۱۴۰۲ در سال قبل شایع‌ترین بودند، تولید می‌شوند.

آنفولانزا ویروسی است که بیماری های عفونی را در دستگاه تنفسی شما گسترش می‌دهد. این ویروس معمولا بینی، گلو یا ریه را درگیر کرده و گاهی می‌تواند خطرناک باشد.

Report this page